sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Baa ba ba baa vs. Laa la la laa


(0:16)



(2:54)

Hullu luokka eetterissä

Otsikko viittaa kirjaan, joka palasi mieleeni maanantaina, kun Radio Tutka käynnistyi luokkatoverieni voimin. Kyseessä on opiskeluihimme liittyvä kahden viikon projekti: juonnettua lähetystä on arkisin klo 13-19 ja viikonloppuisin klo 11-17. Kaikki huipentuu vappuaattoon, johon aloitetaan lähtölaskenta huomenna.

Soittolista koostuu kaiken kaikkiaan noin 240 biisistä, joista noin parisataa lienee enemmän ja vähemmän sävsansov-ystävällisiä. Tehosoitossa on mm. Aukeaa. Siitä voitte syyttää/kiittää vallanahnetta musabloggaria, joka halusi musiikkipäälliköksi musiikkipäällikön paikalle.

Sunnuntaina (ELI TÄNÄÄN) klo 11-14 olen viettämässä juontokaverini kanssa kollektiivista krapulaa. Lähetyksen aikana soitetaan mm. päivän demon väsänneelle Neufvoinille.

Tiistaina klo 17-19 on vuorossa enemmänkin juttua musiikista, kun vieraaksi saapuu Klaus Thunder & Ukkosmaine.

PS: Vapun jälkeen palataan asiaan ihan normimeiningeissä. Sen verran vois kuitenkin ottaa osaa Flow-keskusteluun, että Way Out Westissä näyttäis olevan aika sama kattaus ku Suvilahdessa. Vaikka töyhtöhyyppien pääjoukot saapuvat Suomeen jo huhtikuussa, niin uskallan silti odottaa La Roux'ta saapuvaksi elokuiseen Helsinkiin.

torstai 8. huhtikuuta 2010

Oot sä kuullu tän jo?

Otsikon kysymys on ainakin minun mielestäni (vain hieman liioitellen) yksi tärkeimmistä. Sitä seuraava biisi ja toisen reaktio kertoo paljon enemmän ihmisestä kuin mielikuvitukseton No mitä sä kuuntelet?

Uteluun on ladattu paljon niin esittäjän kuin vastaanottajankin puolelta. Kysyjällä on syynsä tarjota kyseistä biisiä, joka taasen voi olla parempi lahja kuin mikään materia. Vastaanottaja sen sijaan uskaltaa odottaa kuulevansa jotain juuri hänen korvilleen sopivaa, sillä tuskin kukaan haluaisi toisen kuuntelevan jotain järjetöntä kuraa.

Kysymyksen tulisi pikemminkin kuulua siis Tykkäät sä tästä jo?



No tykkään.